Foto Puzzelfietstocht uitslag 1e editie

De Uitslag van de 1e editie Foto-Puzzel-Fietstocht is als volgt, 1e prijs 50.- euro// Herman Adams Duitsestraat 5 Budel 2e prijs 30.- euro// A Heesterbeek / P.Immers, Meidoornstraat 27 Maarheeze 3e prijs 20.- euro// L Staals De Rutjens 16 Soerendonk we hopen dat een ieder heeft genoten !!

Zoals U misschien weet is er vorig jaar (2019) na een periode van maar liefst 44 jaar, een einde gekomen aan de jaarlijkse Foto-puzzel-fietstocht georganiseerd door buurtvereniging “DE STATIE”

Wij als Café-Terras “Ons Lieske” willen dit evenement niet verloren laten gaan, daarom nemen we de organisatie met veel plezier over.

Onze allereerste tocht valt in een voor ons allen moeilijke periode waarin we beperkt zijn in onze bewegingen en vrijheden buitenshuis. Iedereen zit waarschijnlijk te popelen om er weer eens gezellig op uit te trekken!

Het tijdvak van de puzzeltocht om mee te dingen naar de prijzen ligt tussen 1 Juni en 15 september Vooralsnog gaan we van het Goede uit, en hopen we dat na 1 juni de terrassen langs de route weer geopend zijn.

Mocht dit niet het geval zijn, kunt u natuurlijk de tocht alsnog gaan fietsen, met een hapje en drankje in de fietstas zijn er langs de route genoeg rustbankjes/tafeltjes te vinden alwaar U in een schitterende omgeving kunt genieten.  

Bekijk hier de foto's